Politic

Îmbunătățiri semnificative pe drumurile din Dobrogea: Blocajele se apropie de final

În această săptămână, deputatul George Șișcu aduce vești îmbucurătoare pentru toți șoferii din Dobrogea. Regiunea se pregătește să se bucure de două evenimente importante care vor aduce îmbunătățiri semnificative în privința circulației rutiere.

În primul rând, reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au anunțat că unul dintre cele mai mari obstacole ale traficului, blocajele de pe Autostrada A2, vor lua sfârșit joi, 6 iulie. Aceste blocaje au fost cauzate de lucrările la podul de peste brațul Borcea, iar numărul mare de autovehicule de mare tonaj și autoturisme care utilizează A2 în această perioadă a creat timpi de așteptare îndelungați, cu impact asupra tuturor participanților la trafic. În al doilea rând, tot în aceeași zi, 6 iulie, se va deschide noul pod peste Dunăre, care leagă Brăila de județul Tulcea. Acest pod nou reprezintă o soluție vitală pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din zonă și va aduce beneficii majore în termeni de fluidizare a traficului și reducere a aglomerației.

„Două vești pentru această săptămână în privința circulației rutiere în Dobrogea. În primul rând, reprezentanții CNAIR anunță că joi, 6 iulie, cel târziu la ora 24.00, se va încheia calvarul blocajelor de pe A2, cauzat de lucrările la podul de peste brațul Borcea.
Numărul foarte mare de autovehicule de mare tonaj și de autoturisme care folosesc A2 în această perioadă a făcut ca timpul de așteptare de la Fetești să fie astăzi de minimum o oră, cu toate eforturile celor de la Poliția rutieră care gestionează această autostradă.
Tot joi, 6 iulie, se deschide și noul pod peste Dunăre care face legătura dintre Brăila și județul Tulcea. Sper că aceasta va fi o coincidență de bun augur și că, după o perioadă în care nervii șoferilor au fost realmente întinși la maximum, să asistăm la o normalizare a condițiilor de trafic în regiunea noastră”, transmite George Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top