Politic

Huțucă: La mulți ani, Constanța! La mulți ani, Constănțeni!

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a transmis un mesaj cu ocazia sărbătorii Sfinților protectori ai creștinismului, Împăratul Constantin și mama sa, Elena. Acesta a subliniat importanța valorilor precum curajul, credința și speranța, care ne inspiră să depășim obstacolele și să facem lucruri bune pentru noi și pentru comunitate.

„Sfinții protectori ai creștinismului, Împăratul Constantin și mama sa, Elena, continuă să fie repere de neclintit ale curajului, credinței și speranței, valori care ne inspiră să învingem orice obstacol.
Mereu avem nevoie de puterea exemplului, de un ghid, pentru a face lucruri bune pentru noi și pentru cei din jurul nostru. Cu gândul la aceste valori, la mulți ani sărbătoriților zilei!
De asemenea, la mulți ani, Constanța! La mulți ani, constănțeni! Continuăm împreună ceea ce am început în 2020. Constanța puternică este Constanța proiectelor tale! Străvechiul Tomis rămâne o poartă simbolică între est și vest”, a transmis Huțucă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top