Actualitate

Hram la Catedrala Episcopală Sfântul Nicolae din Tulcea

 

Administratorul public al județului, Dumitru Mergeani, a participat marți, 6 decembrie 2022, la Catedrala Episcopală Sfântul Nicolae din orașul Tulcea, la Slujba Sfintei Liturghii săvârșită de Prea Sfinția Sa Visarion, Episcopul Tulcii, cu prilejul hramului acestui lăcaș de cult.

„Preasfinția Voastră, Preacucernici Părinți, dragi enoriași tulceni, în astfel de momente, noi, autoritățile locale, se cade să vorbim mai puțin și să ascultăm mai mult, să ascultăm povețele Preasfinției Voastre, să ascultăm oamenii, să ascultăm cuvântul Domnului și cu toții să ascultăm colindele acestui minunat cor al Episcopiei, care ne-a insuflat deja magia Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului.

La mulți ani tuturor celor care își sărbătoresc astăzi ziua numelui și, așa cum spuneați dumneavoastră, dragostea de oameni și dorința de a face bine în aceste zile să ne țină și după Sfintele Sărbători“, a declarat administratorul public al județului, Dumitru Mergeani.

Preotul paroh al Catedralei Episcopale, Bogdan Herța, a declarat că și în acest an cantina parohiei a funcționat, asigurând zilnic hrană pentru nevoiași, iar cu ocazia hramului, au fost pregătite 400 de pachete cu alimente pentru cei prezenți la Sfânta Liturghie. Nu în ultimul rând, reprezentanții Catedralei Episcopale au oferit pachete cu alimente bătrânilor instituționalizați la Căminul „Sfântul Nectarie“ din municipiu. 

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top