Actualitate

Horia Țuțuianu a oferit flori și mărțișoare, la Cazinou și Delfinariu

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a împărțit flori și mărțișoare doamnelor și domnișoarelor cu care s-a întâlnit pe 1 Martie pe faleza Cazinoului și la Delfinariu.

„Am un respect deosebit pentru toate doamnele și domnișoarele. Cred că sunt mult mai puternice decât noi, bărbații, și sunt mereu alături de noi, fie că ne sunt mame, prietene sau soții. Luna martie mi-a dat ocazia să fac un gest frumos pentru câteva doamne. Ieri, de 1 martie, am vrut să aduc o bucurie unor doamne total necunoscute. Și cred că am reușit.

Am împărțit flori și mărțișoare tuturor reprezentantelor sexului frumos pe care le-am întâlnit pe faleza Cazinoului și la Delfinariu. Cred că trebuie să le arătăm tuturor femeilor cât de importante sunt pentru noi, iar primăvara să fie zilnic. La mulți ani și vă mulțumim pentru că ne sunteți alături și ne faceți viața mult mai frumoasă”, a transmis președintele Consiliului Județean Constanța.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top