Fără categorie

Holiday-Olimp: Investiţie nouă, în plină criză

Vechi lucrător în turism, unul din „inventatorii” staţiunii Olimp, Mircea Zoltan, şi-a luat inima în dinţi şi… creditul din bancă şi a investit într-un modern complex turistic. În plină criză!… Holiday-Olimp este modelul unei dezvoltări turistice la cele mai înalte standarde de profesionalism. Bunul gust este la el acasă, în noua locaţie. Ca urmare, şi turistul se simte „acasă”. Conceput pentru a funcţiona pe tot parcursul anului, Complexul Holiday are în dotare 37 camere duble şi patru apartamente, toate echipate cu aer condiţionat, instalaţie de ventilaţie, baie cu duş, cablu TV, acces la internet, telefon etc.

Un articol de Paul PÂRVU

Hotelul are bar de zi şi o terasă superbă, lângă piscină, care este gratuită pentru cei cazaţi în complex. Restaurantul propriu este deschis atât celor din urmă, cât şi turiştilor care trec prin zona cea mai plină de verdeaţă a staţiunii. Parcarea proprie le găzduieşte acestora automobilele, în deplină siguranţă. Preţurile sunt adaptate crizei, patronul mergând pe ideea de a-şi recupera cu răbdare banii investiţi, fără panică, scopul principal fiind acela de a-şi forma o clientelă fidelă, în timp,  lucru care se pare că s-a şi întâmplat, în cei doi-trei ani care au trecut de la deschidere.

Date de contact:

Telefon/Fax  |  +40 241 731 133  |  +40 241 731 131
Mobil    |    +40 372 733 378
E-mail    |    [email protected]    |    [email protected]

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top