Fără categorie

Halloween te sperie, Trident te trateaza cu drag

Pentru cei care aleg sa se sperie doar pentru distractia zilei de Halloween, sarbatoarea are sens si viata are pret. Oamenii nu trebuie sa traiasca mereu cu frica in san. Scopul oricarei examinari medicale este nu sa sperie, ci sa ajute la prevenirea bolii sau la diagnosticarea ei, preferabil precoce, asadar sa salveze.

Incertitudinea privind starea de sanatate, ignorarea simptomelor sau, pur si simplu, a faptului ca viata dezordonata si stresanta nu ramane fara consecinte pentru sanatarea noastra sunt probleme rezolvate pentru cei constienti de importanta sanatatii lor. Campania „Salveaza-ti viata! Cu o examinare de doar 2 minute” face parte din programul de preventie pe care clinica Trident l-a initiat pentru depistarea precoce a cancerului oral, dedicata deopotriva celor atenti la sanatatea lor si a celor dragi, dar si celor care uita sau se tem sa isi acorde sansa de a se investiga. Tocmai de aceea, clinica Trident a pus la dispozitia publicului larg o luna de testare gratuita a imi…

Pentru cei care aleg sa se sperie doar pentru distractia zilei de Halloween, sarbatoarea are sens si viata are pret. Oamenii nu trebuie sa traiasca mereu cu frica in san. Scopul oricarei examinari medicale este nu sa sperie, ci sa ajute la prevenirea bolii sau la diagnosticarea ei, preferabil precoce, asadar sa salveze.

Incertitudinea privind starea de sanatate, ignorarea simptomelor sau, pur si simplu, a faptului ca viata dezordonata si stresanta nu ramane fara consecinte pentru sanatarea noastra sunt probleme rezolvate pentru cei constienti de importanta sanatatii lor. Campania „Salveaza-ti viata! Cu o examinare de doar 2 minute” face parte din programul de preventie pe care clinica Trident l-a initiat pentru depistarea precoce a cancerului oral, dedicata deopotriva celor atenti la sanatatea lor si a celor dragi, dar si celor care uita sau se tem sa isi acorde sansa de a se investiga. Tocmai de aceea, clinica Trident a pus la dispozitia publicului larg o luna de testare gratuita a iminentei cancerului oral.

Testul medical inovator pus la dispozitie de Trident si realizat cu un echipament ultramodern, de ultima generatie, este atestat international DOE Dental oral Exam System.

“Preventia ramane cel mai eficient tratament. La randul ei, diagnosticarea precoce inseamna o sansa enorma acordata vietii. Oamenii se tem de boala dar, in mod paradoxal, reactia celor mai multi este sa amane sau sa ignore orice subiect legat de o eventuala afectiune de care ar putea suferi. Romanii trebuie sa invete sa se protejeze si sa evite bolile, pentru a nu mai ajunge la medic fie cand costurile tratamentului cresc semnificativ, fie cand este prea tarziu pentru a se mai putea salva. De aceea, am dorit sa ne implicam efectiv, cu specialistii si echipamentul nostru inovator, oferind gratis o luna de test medical pentru diagnosticarea precoce a cancerului oral. Campania noastra este un indemn la constientizare si la actiune. Sperietura si emotia unei investigatii medicale nu se compara cu suferinta si complicatiile pe care le poate aduce boala”, afirma Cosmin Ulman, Director Asociat al Clinicii Trident si medic dentist.

Cei care au ales sa apeleze la aceasta investigatie in farmaciile Dona, beneficiaza si de o reducere de 50% pentru un consult suplimentar mai complex in cadrul clinicii Trident. Reprezentantii clinicii stomatologice Trident ii felicita pe toti cei care au demonstrat pe perioada campaniei ca tin la sanatatea lor si spera ca gestul acestora sa fie urmat de cat mai multi adepti ai preventiei.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top