Actualitate

Gudu: S-a semnat contractul pentru modernizarea Portului Sulina, din fonduri europene

Deputatul liberal Michael Gudu anunță semnarea contractului de finanțare pentru lucrări ample de reabilitare și modernizare a Portului Sulina. Lucrările vor avea valoarea de 40 milioane de euro și se vor finanța din fonduri europene.

Azi am fost la Ministerul Transporturilor împreună cu primarul orașului Sulina, Dan Nicolcenco, unde s-a semnat contractul de finanțare pentru REABILITAREA ȘI MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII PORTUARE A PORTULUI SULINA, în valoare de aproximativ 40 milioane de euro, prin fonduri europene nerambursabile.

Astfel se vor asigura premisele dezvoltării orașului Sulina, portul fiind motorul principal de creștere a unui mediu durabil ce va produce efecte prin stimularea capacității industriei locale, turismului și a serviciilor conexe.

Prin această investiție vor fi puse în valoare resursele locale în dezvoltarea unui mediu economic sustenabil pe termen mediu si lung, diversificarea afacerilor, dezvoltarea IMM-urilor și a antreprenoriatului local, atragerea de noi investitori în orașul Sulina”, a transmis Michael Gudu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top