Actualitate

Gimnasta Sabrina Maneca Voinea de la CSM Constanța, dublă medialiată cu argint

Gimnasta Sabrina Maneca Voinea de la CSM Constanța a încheiat Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică de la Rimini (Italia) cu două medalii de argint.

Sportiva CSM Constanța (antrenată de mama ei, Camelia Voinea) și-a demonstrat calitățile, care au adus-o în postura de dublă vicecampioană europeană.

În finalele de la bârnă și sol, (ambele cu medalii de argint) Sabrina a avut prestații aplaudate, cu elemente de dificultate, care dau speranțe pentru Jocurile Olimpice de la Paris, unde va evolua în echipa României.

Sabrina Maneca Voinea are acum trei medalii la Campionatele Europene, bronz anul trecut la sol (Antalya), argint la bârnă şi sol anul acesta (Rimini).

A fost, de asemenea, campioană europeană de junioare la sărituri și medaliată cu aur la FOTE, cu echipa, în 2022.

(Sursa foto – Facebook/CSM Constanța)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top