Opinii

Gheorghe Popescu, primar comuna Fântânele: ”A fost multă zăpadă, dar nu am avut drumuri blocate!”

”A fost foarte multă zăpadă, dar nu am avut drumuri blocate fiindcă am avut trei utilaje în permanență pe drumuri. Un utilaj al primăriei și două închiriate de la o societate comercială”, ne-a declarat primarul comunei Fântânele, Gheorghe Popescu. Situată într-o zonă expusă viscolului, localitatea a avut aproape tot timpul deschis drumul comunal 77 care face legătura cu comuna Cogealac. Acolo este și centrul de permanență medicală. ”Nu au fost cazuri de persoane blocate în trafic, șoseaua către centrul de permanență medicală din Cogealac a fost tot timpul deblocată. Utilajele au asigurat drumul de la Fântânele la Cogealac”, a mai spus primarul.

Ca majoritatea localităților din județul Constanța, la prima avertizare de cod roșu din perioada 6-7 ianuarie, oamenii din Fântânele au avut de suportat întreruperi ale energiei electrice, însă nu pentru o perioadă mai mare de 24 de ore.
Printre locuitorii care au avut de înfruntat cantități mari de zăpadă viscolită s-au numărat cei de la marginea satului. ”Am intervenit cu utilajele și la casele de la marginea localității, acolo unde viscolul aduce foarte multă zăpadă, iar oamenii nu pot face față singuri”. Tot primarul Gheorghe Popescu ne-a asigurat că intervenția comandamentului de iarnă de pe raza comunei a fost promptă și în ceea ce privește persoanele defavorizate. ”Am avut 6-7 persoane ale societății noastre de utilități publice care coordonați de viceprimar au muncit la lopată pentru deszăpezirea persoanelor vârstnice care erau în imposibilitatea de a face acest lucru. Am venit și în sprijinul persoanelor cu o situație precară, ajutându-le în aceste zile cu hrană și lemne pentru foc”.
Comandamentul de iarnă al comunei Fântânele a fost coordonat în perioada codurilor meteorologice de viscol și zăpadă de către viceprimarul comunei, Ion-Adrian Roșu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top