Opinii

Gheorghe Moldovan: Nu am vrut niciodată să plec din PDL!

Primarul din Albeşti neagă zvonurile apărute în ultimele zile

Jurnaliştii DEZVĂLUIRI au stat de vorbă cu Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albeşti, referitor la afirmaţiile acestuia, apărute în câteva cotidiene din Constanţa, cu privire la nemulţumirile acestuia faţă de PDL, al cărui membru este. Primarul ne-a declarat că niciodată nu a afirmat că este nemulţumit de partidul din partea căruia a candidat. Mai mult, Gheorghe Moldovan a ţinut să precizeze că nu PDL este vinovat de datoriile pe care le are primăria: “Ce legătură are partidul cu faptul că eu am găsit primăria înglodată în datorii, când am ajuns primar în 2008? Sau de ce aş spune că liderii de la centru, sau cei locali, sunt vinovaţi că nu am bani să rezolv necazurile şi problemele lăsate moştenire de fostul primar?”.

Un articol de Andreea PAVEL

Gheorghe Moldovan consideră că la mijloc a fost vorba de o confuzie, sau de faptul că unii jurnalişti au înţeles greşit mesajul pe care a vrut să-l transmită. Gheorghe Moldovan a declarat faptul că singurul vinovat pentru situaţia în care se află şi pentru necazurile pe care le are este fosta conducere a primăriei, care a înglodat în datorii actuala administraţie. “Eu am trimis un comunicat de presă instituţiilor media locale, referitor la situaţia în care se află comuna şi am explicat de ce nu am putut să îmi duc proiectele la bun sfârşit, dar nu am menţionat nimic de partid. Nu am declarat niciodată că PDL e de vină pentru problemele pe care le avem”, a declarat primarul Gheorghe Moldovan.  

Primarul a “moştenit” datorii de zeci de miliarde

În discuţia cu jurnaliştii DEZVĂLUIRI, Primarul Gheorghe Molovan a subliniat faptul că nu vrea să plece din partid şi că nu are nici o problemă cu colegii lui democrat-liberali. “Am o relaţie foarte bună cu toţi. Nu ştiu dacă alţii au ceva cu mine sau nu, dar eu, personal, nu am nimic cu nimeni. Nu sunt nemulţumit de partid, nu sunt nemulţumit de PDL, nici de liderii locali, nici de cei de la nivel naţional. Ar fi deplasat să spun că partidul e de vină pentru situaţia în care se află primăria, pentru că partidul nu are cum să mă ajute! Voi repeta asta ori de câte ori va fi nevoie, pentru că vreau să înţeleagă toată lumea că nu am nici o problemă cu partidul al cărui candidat am fost în 2008, care m-a susţinut şi despre care cred că mă va susţine în continuare. Să zicem că, la mijloc, a fost vorba de o confuzie, sau de o problemă de comunicare, şi să sperăm că acum am depăşit-o”, a conchis primarul comunei Albeşti. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top