Politic

Gheorghe Mechenici, candidat PNL la Primăria Costinești, are susținerea primarului în funcție, Traian Cristea

După 20 de ani la cârma Costineștiului, primarul Traian Cristea a hotărât că este timpul să se retragă și să predea ștafeta pe care cu sârguință a mânuit-o atâția ani. Aspiranți la funcția de primar sunt mulți, însă omul cu experiență a văzut în Gheorghe Mechenici un om capabil, cu veleități de lider, pregătit profesional să facă față tuturor problemelor și provocărilor care pot apărea pe parcursul mandatului. „Îl văd pe Gheorghe Mechenici câștigător al alegerilor. Este un băiat deștept, implicat și are în spate un partid puternic, care îi va susține toate proiectele și ideile.”

Candidatul PNL, Gheorghe Mechenici a fost o adevărată surpriză a alegerilor locale de anul acesta. Toată lumea îl vedea pe Traian Cristea primar cel puțin încă un mandat, însă în actuala conjunctură, retragerea lui, noul candidat liberal se bucură de popularitate în rândul alegătorilor, lucru demonstrat de sondajele de opinie efectuate la nivel local. Acest lucru nu face decât să îl bucure pe actualul edil care este de părere că „oamenii din Costinești au făcut diferența dintre un om care promite și unul care va face, iar Mechenici face.” Având o experiență în câmpul muncii impresionantă, Gheorghe Mechenici este caracterizat de Cristea ca fiind stabil, dornic de progres, având întotdeauna o atitudine pozitivă.

Primarul Traian Cristea îi îndeamnă pe costineșteni să voteze înțelept: „Să se țină cont de om și de partid. Un partid care este bine situat poate aduce multe beneficii la nivel local, și cu ajutorul potrivit, se pot înfăptui multe. Gheorghe Mechenici are viziune și are sprijin din partea PNL, este alegerea potrivită pentru Costinești”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top