Politic

George Șișcu vorbește despre obiectivele și realizările lui Gheorghe Năstase în Somova

George Șișcu, deputat PNL de Tulcea, a oferit recent o declarație în care își exprimă admirația pentru munca și energia colegului său, Gheorghe Năstase, primarul comunei Somova. În declarația sa, Șișcu evidențiază impactul pe care un edil muncitor îl poate avea asupra vieții locuitorilor comunității pe care o conduce.

„Vă spuneam că sunt un mare admirator al energiei extraordinare pe care o emană colegul meu Gheorghe NĂSTASE, primarul comunei Somova. La fiecare reîntâlnire pe care o avem nu numai că nu se dezminte, dar îmi demonstrează cât de mare poate să fie impactul unui edil muncitor în viața tuturor locuitorilor comunității pe care acesta o conduce.
Astăzi ne-am deplasat împreună în localitatea Mineri pentru a vedea cum se derulează lucrările la două proiecte care sunt în execuție aici, respectiv Suplimentarea debitului de apă pentru sistemul de alimentare cu apă și Înființare sistem de canalizare în localitatea Mineri, comuna Somova, județul Tulcea.
Gheorghe Nastase este printre campionii tulceni ai Programului Național de Investiții Anghel Saligny, cu proiecte de zeci de milioane de lei atrase. În urmă cu puțină vreme a semnat în calitate de primar contractul de servicii proiectare pentru faza Proiect tehnic a obiectivului de investiție Înființare rețea de alimentare și distribuție gaze naturale în comuna Somova, județul Tulcea, proiect care va începe tot din localitatea Mineri.
Îl felicit încă o dată pe Gogu Năstase pentru munca sa și îl asigur că voi alături de el și de întreaga comunitate de la Somova și pe mai departe”, declară George Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top