Politic

George Șișcu: Pe 6 decembrie fie alegem o cale sigură şi rapidă către dezvoltare, fie mergem poticnit spre zări neclare şi riscante

PNL a preluat frâiele ţării în toamna anului trecut, pentru a stopa catastrofala guvernare Dăncilă şi pentru a opri tăvălugul PSD care a lovit România. Nu am avut majoritate în Parlament, ştiam că va fi greu, dar nu puteam lăsa ţara în continuare la cheremul PSD, doar pentru a rămâne noi, liberalii, în opoziţie şi a mai câştiga ceva puncte electorale.
A trecut un an de la momentul scoaterii PSD din Palatul Victoria. A fost un an complicat, cu o pandemie cum n-am mai avut în ultimul secol. PNL a reuşit, prin măsurile deloc comode pentru români luate la începutul anului, să ţină piept virusului şi să evităm astfel creşterea accelerată a numărului de cazuri, cum s-a petrecut în restul ţărilor europene.

Ce a făcut PSD în toată această perioadă ştim cu toţii. Cei din PSD n-au sprijinit în nici un moment măsurile guvernului, criticând fără rost de pe margine şi blocând în Parlament decizii cruciale care vizau oprirea răspândirii virusului.

Ne apropiem de momentul politic cel mai important al ultimilor patru ani. Pe 6 decembrie, vom alege noul Parlament şi este esenţial ca PNL să deţină o majoritate confortabilă. Avem un program îndrăzneţ pentru următorii patru ani, pe care îl vom pune în practică în parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis. Va conta fiecare vot, pentru că este important fiecare mandat de senator sau deputat, iar ceea ce se va întâmpla în ziua scrutinului va indica drumul pe care România va merge în următorii patru ani.

PSD nu a plătit încă preţul pentru bătaia de joc la adresa românilor din perioada 2016-2019. La alegerile europarlamentare de anul trecut românii l-au oprit pe Dragnea în demersurile sale halucinante de a scoate România din Europa. La alegerile prezidenţiale, românii au ales continuitatea în locul experimentelor, iar la alegerile locale din 27 septembrie, cetăţenii şi-au ales oamenii cei mai gospodari ai locului.

Pe 6 decembrie, românii sunt chemaţi să spună ce vor să se întâmple cu această ţară în următorii patru ani.
Alegerea este simplă: vrem proiecte mari, adică dezvoltare rapidă sau vrem redistribuirea sărăciei şi risipirea resurselor. Vrem o cale sigură şi rapidă sau mergem poticnit spre zări neclare şi riscante.

George Șișcu
Deputat PNL în Parlamentul României

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top