Politic

George Șișcu a participat la întâlnirea regională a filialelor liberale din regiunea de sud-est

Filialele PNL din regiunea de sud-est a țării au participat la întâlnirea regională de la Constanţa, unde s-au întâlnit cu președintele partidului, Nicolae Ciucă, dar și cu alți reprezentanți de seamă. Deputatul George Șișcu afirmă că discuțiile din cadrul întâlnirii au vizat strategia politică pentru perioada care urmează, dar s-au analizat şi principalele probleme ale regiunii.

„Am participat astăzi, la Constanţa, alături de colegii mei din PNL Tulcea, la întâlnirea regională a filialelor liberale din regiunea de sud-est cu conducerea centrală a partidului. Este vorba de filialele Tulcea, Constanţa, Brăila, Galaţi, Buzău şi Vrancea.
Au fost prezenţi preşedintele PNL, Premier al României, Nicolae Ciucă, secretarul general al partidului, ministru al Afacerilor Interne, Lucian Bode, precum şi alţi reprezentanţi ai PNL, inclusiv parlamentari şi primari ai partidului.
Discuţiile au vizat pregătirea organizaţiilor judeţene PNL pentru anul 2024, dar şi strategia politică pentru perioada care urmează. A fost prezentată situaţia din fiecare judeţ, dar am analizat şi principalele probleme ale regiunii. A fost o întâlnire consistentă şi utilă, în care s-a discutat tranşant despre chestiunile politice ale momentului.
Suntem o echipă liberală puternică”, a declarat deputatul George Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top