Ştiri

Gabriel Petrea, reales președinte al TSD România pentru un mandat de 2 ani

O delegație de 150 de tineri social-democrați din Constanța a participat duminică, 12 noiembrie, la congresul TSD ce a avut loc la Romexpo. În cadrul evenimentului, tinerii și-au reales președintele în persoana lui Gabriel Oprea. Acesta a primit peste 2.000 de voturi, astfel va ocupa funcția de lider al tinerilor pentru următorii doi ani.
„A fost o zi importantă pentru noi, tinerii social democrați. A fost ziua în care ne-am reales președintele. Au trecut repede 2 ani de când Gabi a câștigat președenția TSD, într-o cursă cu 3 candidați. La 2 ani de la acel congres, noi suntem mai organizați și mai puternici. Unul dintre rolurile organizației noastre este acela de a crea un incubator de culturalizare politică și de a pregăti din timp toți tinerii care peste ceva timp se for afla în funcții de decizie. Îndemn toți tinerii să facă politică și să pună umărul la construirea generației noastre, TSD fiind organizația care oferă cele mai multe oportunități pentru asta”, a declarat Nicu Roșu în fața celor peste 2.000 de tineri din toată țara.
Gabriel Petrea este președintele TSD, deputat și ministru al Consultării Publice și Dialogului Social

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top