Actualitate

Fostul președinte ANPC Horia Constantinescu cere PLAFONAREA PREȚURILOR la produse și servicii

„În urma numeroaselor mesaje primite cu referire la majorările artificiale ale prețurilor alimentelor de bază și având în vedere faptul că în decretul 195/2020 se menționează doar că prețurile pot fi plafonate am hotărât trimiterea unei scrisori deschise către primul ministru și către președinții celor două camere ale Parlamentului, solicitându-le acestora emiterea cu caracter urgent a unui act normativ prin care autoritățile de control să poată lua măsuri”, se arată într-un comunicat transmis de Horia Constantinescu.

Fostul șef al ANPC consideră că amânarea emiterii unui astfel de act normativ va crește media prețurilor, iar românii care vor intra în șomaj tehnic sau alte forme similare de plată limitate nu își vor mai putea permite achiziția alimentelor scumpite și nici plata utilităților și altor cheltuieli ce asigură un trai decent.

Totodată, Constantinescu cere ca prin acest act normativ să fie stabilite competențe ale tuturor autorităților de control, pentru combaterea speculei.

Eu unul, le-aș retrage licența tuturor speculanților”, a adăugat Horia Constantinescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top