Fără categorie

Flaro Prod s-a repozitionat cu ajutor german

Flaro Prod s-a repozitionat cu ajutor german

Flaro Prod s-a repozitionat cu ajutor german

Sibiu, 5 noiembrie 2011

Sibiu, 5.11.2011 – Cu vizitarea firmei sibiene cu traditie Flaro Prod, n data de 4 noiembrie, a debutat a doua editie a Sibiu Quality Days. n jur de 30 de responsabili cu calitatea de la firme precum Continental Automotive Systems, Bosch Rexroth, Wittenstein, Hartmann Si Mecanofin participa la aceasta conferinta timp de doua zile la Sibiu. Conferinta este organizata de Werner Seeger Qualittsmanagement Romania (WSQR), o firma de origine germana.

A doua editie a Sibiu Quality Days a debutat cu vizitarea firmei sibiene cu traditie, Flaro

Sibiu, 4.11.2011 – Cu vizitarea firmei sibiene cu traditie Flaro Prod, in data de 4 noiembrie, a debutat a doua editie a Sibiu Quality Days. n jur de 30 de responsabili cu calitatea de la firme precum Continental Automotive Systems, Bosch Rexroth, Wittenstein, Hartmann Si Mecanofin participa la aceasta conferinta timp de doua zile la Sibiu. Conferinta este organizata de Werner Seeger Qualittsmanagement Romania (WSQR), o…

Flaro Prod s-a repozitionat cu ajutor german

Sibiu, 5 noiembrie 2011

Sibiu, 5.11.2011 – Cu vizitarea firmei sibiene cu traditie Flaro Prod, n data de 4 noiembrie, a debutat a doua editie a Sibiu Quality Days. n jur de 30 de responsabili cu calitatea de la firme precum Continental Automotive Systems, Bosch Rexroth, Wittenstein, Hartmann Si Mecanofin participa la aceasta conferinta timp de doua zile la Sibiu. Conferinta este organizata de Werner Seeger Qualittsmanagement Romania (WSQR), o firma de origine germana.

A doua editie a Sibiu Quality Days a debutat cu vizitarea firmei sibiene cu traditie, Flaro

Sibiu, 4.11.2011 – Cu vizitarea firmei sibiene cu traditie Flaro Prod, in data de 4 noiembrie, a debutat a doua editie a Sibiu Quality Days. n jur de 30 de responsabili cu calitatea de la firme precum Continental Automotive Systems, Bosch Rexroth, Wittenstein, Hartmann Si Mecanofin participa la aceasta conferinta timp de doua zile la Sibiu. Conferinta este organizata de Werner Seeger Qualittsmanagement Romania (WSQR), o firma de origine germana.

Compania Flaro era cunoscuta in Romnia n special ca un producator de papetarie Si de articole Scolare dar Si, lucru poate mai putin cunoscut nsa cu o pondere mare n cifra de afaceri, ca producator de accesorii pentru industria textila din Romnia. n ultimii 15 ani firma s-a reprofilat, ndreptndu-se spre industria electrotehnica Si industria auto.

Echipa companiei a vazut un potential mare de creStere n domeniul auto, domeniu n care sunt necesare n special garantii pentru calitate. Acesta a fost momentul n care am nceput prima data cu certificare ISO 9001 pe care am primit-o n 2006, declara Stefan AlmaSan, directorul general al Flaro, dupa care n-a fost suficient, ntrnd mai pronuntat n industria auto, deja au fost cerintele unor clienti sa ne certificam TS 16949.

Certificarea reprezinta standardul pentru industria auto, explica Werner Seeger, organizatorul conferintei Sibiu Quality Days, a carui firma WSQR, nfiintata n 2001 la Cisnadioara, consiliaza companii din domeniul auto Daca eSti furnizorul unei companii auto ti se cere dupa cel trziu un an acest certificat.

Acesta a fost Si cazul companiei Flaro. Am intentionat sa ne certificam n urma cu vreo doi ani Si tot ne-am propus n planul de activitati din fiecare an, doar ca Si pentru industria auto anii aceia au fost crunți, 2008, 2009 Si partial 2010, marturiseSte AlmaSan. Cerintele prevedeau o documentatie vasta, Scolarizari de personal ct Si investitii mari. Zeci de mii de euro s-au investit n productie, dar Si pentru laborator, pentru aparate de masura Si de control.

naintea acestor investitii, n februarie 2010, s-a efectuat un pre-audit. Cei de la Seeger ne-au zis foarte franc unde ne aflam, Si aduce aminte AlmaSan. Au fost la limita pentru ISO 9001 (standardul calitatii pe atunci), la limita de a trece, mai precizeaza Seeger.

Pe urma s-a stabilit cteva etape: din partea firmei Seeger doi consultanti s-au ntegrat n echipa Flaro Si au lucrat cu fiecare responsabil de proces. Produsele au ramas aceleaSi, dar procesele s-au modificat, s-au mbunatatit, sustine Seful Flaro, am lucrat Si cu oamenii, Si la mentalitate iaraSi s-a lucrat foarte mult. Procesul s-a finalizat n iulie 2011 cu auditul de certificare, pe care firma l-a trecut cu bine. Acum suntem n aSteptarea efectiva a formularului, pe care o sa-l primim n urmatoarele zile. Ce se aSteapta de la acest efort? Certificarea este o buna reclama pentru Flaro, att la actualii ct Si la potentialii clienti, considera managerul Seeger.

Pentru a discuta cele mai noua dezvoltari pe tema calitatii, compania WSQR a organizat Sibiu Quality Days, pentru a doua oara dupa 2006. Participantii sunt responsabilii pentru asigurarea calitatii produselor, care sa aduca idei noi n firmele lor, caci calitatea n-o asigura nici directorul, Si nici chiar Seful de sectie, ci calitatea vine de la toti oamenii care sunt implicati zilnic n procesul de productie,considera directorul AlmaSan.

Despre Werner Seeger Managementul Calitatii

Werner Seeger Managementul Calitatii este un birou de consultanta n management, ce actioneaza pe plan international, specializat pe Managementul Calitatii Si Mediului. Fiind organizati ca retea internationala independenta, colaboreaza exclusiv cu consultanti calificati Si experimentati.

Werner Seeger Managementul Calitatii a fost nfiintata n 2001 de catre Werner Seeger. Domeniile principale de activitate sunt consultanta Si traininguri pe toate temele legate de managementul calitatii Si al mediului. n domeniul automotive sunt unicul partener oficial al Centrului pentru Managementul Calitatii al Asociatiei Industriei Auto din Germania (VDA-QMC).

Au dezvoltat competente deosebite n sectorul productiei de serie, n special n ce priveSte industria auto Si a furnizorilor, industria polimerilor Si constructia de maSini. Portofoliul firmei este completat de un serviciu profesional de accesare de fonduri nerambursabile (n special subventii UE).
www.seeger-quality.ro

Despre Flaro Prod

Flaro Prod SA a luat fiinta n anul 1922, sub denumirea de Graziosa Mill, avnd la acea data ca domeniu de activitate principal productia de articole de papetarie fabricate din hrtie Si metal.
Astazi compania este un important pilon n mediul de afaceri sibian, cu 230 de angajati Si o cifra de afaceri de 5,2 milioane de euro estimata pentru 2011. Brandul Flaro fiind notoriu prin gama de produse traditionale dar Si datorita problematicii complexe abordate de catre companie: papetarie, industrie auto, electrotehnica Si energie verde.

Lucrnd la nivel european cu companii binecunoscute n diverse domenii de activitate, controleaza toate tehnologiile relevante aferente produselor Si serviciilor solicitate, prin centrele proprii de competenta: injectie mase plastice, prelucrari metalice, acoperiri metalice prin metode electrochimice, strunjiri CNC de mare precizie, asamblare manuala profesionala.

Prin investitiile realizate Si cele prevazute pentru 2012, se doreSte o creStere Si consolidare n domeniul industriei auto dar Si electrotehnice, dezvoltnd n acest sens proiecte noi cu actualii clienti, dar Si concretiznd noi parteneriate cu companii de renume n aceste domenii.

Misiunea companiei este de a dobndi o mai buna pozitionare a firmei pe piata furnizorilor de componente pentru industria auto, prin atingerea nivelului de performanta aSteptat de clientii actuali Si potentiali, utiliznd aplicatii tehnologice de ultima generatie.
www.flaro.com

Contact media:
Holger Wermke
0040 756 70 69 43
[email protected]
www.pluspole.com
[email protected]
http://seeger-quality.com

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top