Fără categorie

Fabrica de Ciocolata- cea mai in voga activitate corporate!

Fabrica de Ciocolata- cea mai in voga activitate corporate!

Societe Gourmet lanseaza un nou produs corporate fun: team building ciocolatier. Fabrica de ciocolata este un concept nou in Romania propus pentru evenimentele speciale din povestea unei echipe corporate: Xmas party sau orice pofta de dulce si bine. Atelier de praline artizanale la care participantii creeaza propriile praline din ciocolata cea mai buna, de la umpluturi sezonale, decoratiuni creative si pana la personalizarea cutiei speciale pentru cadou.

Fabrica de Ciocolata- cea mai in voga activitate corporate!

Fabrica de ciocolata este deschisa din noiembrie 2011 pana in aprilie 2012 si nu este o cladire ci un concept irezistibil ce poate fi implementat in orice locatie.

Participantii vor fi creatorii delicioaselor praline de ciocolata, realizand umpluturile felurite din cea mai buna ciocolata cuvertura frantuzeasca, pana la decoratiuni creative cu foita de aur, petale de flori comestibile, nuci sau caramel.

Fiecare participant la aceasta experienta irezistibila va pastra cat de multe…

Societe Gourmet lanseaza un nou produs corporate fun: team building ciocolatier. Fabrica de ciocolata este un concept nou in Romania propus pentru evenimentele speciale din povestea unei echipe corporate: Xmas party sau orice pofta de dulce si bine. Atelier de praline artizanale la care participantii creeaza propriile praline din ciocolata cea mai buna, de la umpluturi sezonale, decoratiuni creative si pana la personalizarea cutiei speciale pentru cadou.

Fabrica de Ciocolata- cea mai in voga activitate corporate!

Fabrica de ciocolata este deschisa din noiembrie 2011 pana in aprilie 2012 si nu este o cladire ci un concept irezistibil ce poate fi implementat in orice locatie.

Participantii vor fi creatorii delicioaselor praline de ciocolata, realizand umpluturile felurite din cea mai buna ciocolata cuvertura frantuzeasca, pana la decoratiuni creative cu foita de aur, petale de flori comestibile, nuci sau caramel.

Fiecare participant la aceasta experienta irezistibila va pastra cat de multe praline a putut finaliza si le va ambala in cutii delicate personalizate dupa dorinta si inspiratia creatorului.

Pe toata durata experientei dulci, echipele vor putea servi celebrul gluhwine (vin fiert cu mirodenii si fructe), iar in continuarea conceptului, atelierul de creatie praline poate fi combinat cu alte doua workshop-uri savuroase: degustare de ceai sau degustare de vinuri.

Pentru echipe numeroase ce isi doresc in exclusivitate experienta pralinelor de ciocolata, va veni direct din Hamburg alaturi de chef Daniel Wendorf, chef pattisiere Claudia Gast.

Mai multe informatii despre Fabrica de Ciocolata: [email protected]; +40 721 223 385.

http://www.societegourmet.ro/corporate/fabrica-de-ciocolata/

Nume: Raluca Ichim
Companie: Société Gourmet
E-mail: [email protected]
Website: http://www.societegourmet.ro

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top