Ştiri

EXCLUSIV: Vergil Chiţac se luptă pentru un fotoliu de senator din partea PNL

Am reuşit să aflăm, pe surse, că preşedintele organizaţiei municipale Constanţa a PNL îşi va depune candidatura pentru funcţia de Senator. Aceasta este o decizie firească după ce Chiţac a scos un scor destul de bun la alegerile pentru Primăria Constanţa.
Tot din organizaţia municipală a partidului există şi alte persoane care doresc să meargă în Parlamentul României, însă aceştia vizează demnitatea de deputat.
Aceleaşi surse spun însă că există o luptă internă pentru desemnarea candidaţilor eligibili pentru Parlament, între „vechiul PNL”, condus de George Dragomir şi Puiu Haşotti şi noua echipă de la municipiu, construită în jurul lui Chiţac.

În acest context, e foarte interesant de văzut ce firmă de sondarea opiniei publice se va ocupa de studiul sociologic ce va măsura notorietatea şi intenţia de vot pentru viitorii candidaţi din cadrul PNL. 
L-am contactat pe preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, George Dragomir, pentru a afla amănunte despre acest subiect.
„Nu ştiu dacă domnul Chiţac îşi doreşte acest lucru, trebuie să îl întrebaţi pe dânsul. Eu le-am transmis colegilor că pot să îşi depună un CV la partid până cel târziu vineri, 22 iulie. Va urma un sondaj pentru a vedea care sunt cei mai buni candidaţi, apoi propunerile vor fi discutate în Comitetul executiv judeţean şi aprobate de Biroul judeţean. În final, se va vota în Comitetul Director, format din Biroul politic şi preşedinţii tuturor organizaţiilor locale”, ne-a declarat Dragomir.
Vergil Chiţac nu a negat că ar putea să candideze pentru Senat, dar ne-a declarat că mai are timp de gândire: „Până vineri mai e timp să mă gândesc. Chiar şi noaptea de dinainte poate fi un sfetnic bun. Nu am auzit de două tabere în PNL, eu i-am încurajat pe mai mulţi colegi din organizaţia municipală să îşi depună candidaturi pentru că e mai bine să existe mai multe variante. Cred că sondajul intern va fi făcut de o casă importantă de sondarea opiniei publice, care nu îşi va permite să măsluiască rezultatele”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top