Opinii

Enoriaşii din Bărăganu merg la slujbe într-o biserică nouă

Enoriaşii din Bărăganu merg la slujbe într-o biserică nouă

Primarul comunei Bărăganu, Titu Neague, a finalizat lucrările de reabilitare la biserica din localitate. Conform declaraţiilor edilului, această investiţie era absolut necesară având în vedere că de când a fost construit lăcaşul de cult, acesta nu a beneficiat de nici o lucrare atât de amplă.

Un articol de Andreea PAVEL

Primarul Titu Neague a mai precizat că biserica beneficiază acum şi de o anexă în care se va monta instalaţia de încălzire. Astfel, enoriaşii vor avea ocazia să participe la slujbe, în condiţii mult îmbunătăţite. „Lucrarea a fost dusă la bun sfârşit cu ajutorul Consiliului Judeţean Constanţa, dar şi din fonduri proprii, din bugetul local. Tot cu ajutorul CJC, Titu Neague a reuşit să demareze proiectul de pietruire a tuturor drumurilor de pământ din localitatea Bărăganu. Astfel, prin programul instituţiei, localitatea Bărăganu se înscrie pe lista celor care vor fi sprijinite în reabilitarea infrastructurii, de către autoritatea judeţeană, dat fiind faptul că nu pot susţine singure astfel de proiecte. „Sperăm ca până în primăvară să finalizăm ce ne-am propus în ce priveşte drumurile. De asemenea, tot cu ajutorul CJC, vreau să asfaltăm până la anul circa 10 kilometri de drumuri principale din comuna Bărăganu”, a conchis primarul Titu Neague.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top