Opinii

Energie electrică pentru locuitorii noilor cartiere din Lumina

Primarul Dumitru Chiru a reuşit să rezolve una dintre stringentele probleme ale locuitorilor din cele două noi cartiere din comuna Lumina. Timp de trei ani, locuitorii din aceste zone nu au beneficiat de curent electric pe străzi.

Un articol de Andreea PAVEL

Pentru că problema nu mai suporta amânare, edilul Dumitru Chiru a demarat un proiect prin care a asigurat curentul electric permanent pentru noile cartiere din localitate: „Sperăm ca până la 1 decembrie, sau dacă nu, în cel mai rău caz, până de sărbători, să finalizăm investiţia, iar locuitorii noilor cartiere să beneficieze de curent electric permanent, atât în case, cât şi pe străzi. Tot ce ne-a mai rămas de făcut este racordarea reţelei la transformatoarele ce au fost montate recent, iar apoi locuinţele şi străzile vor fi iluminate”, a declarat Dumitru Chiru.  Reţeaua stradală şi cea pentru consumatorii casnici au fost finalizate, iar primarul comunei Lumina a explicat lipsa curentului electric de până acum, prin faptul că pe parcursul celor trei ani, cele 300 de gospodării au fost construite treptat. Noua investiţie a costat 16 milioane de RON, iar 70% din fondurile necesare au fost asigurate de Consiliul Judeţean Constanţa: „Singuri nu am fi reuşit. Mulţumim pe această cale Consiliului Judeţean Constanţa, pentru că lucrarea a fost extrem de costisitoare”, a conchis Dumitru Chiru.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top