Opinii

Enel întârzie lucrările desfășurate în cadrul proiectului de lărgire a drumului Năvodari-Mamaia

Lucrările de lărgirea a drumului care leagă orașul Năvodari de stațiunea Mamaia au ajuns la stadiul montării cablurilor de energie electrică. Rapiditatea cu care constructorul a avansat se lovește de bariera impusă de Enel. Firma condiționează ca plata să fie făcută integral înainte de orice demers. Suma se ridică la peste 3 milioane de lei. Plata eșalonată ar fi o soluție însă deciziile întârzie să apară.

Deși neînțelegerile au loc între constructor și Enel, care are responsabilitatea montării cablurilor electrice, singurii care au de suferit sunt beneficiarii lucrării.
Imediat ce se va lua o decizie cu privire la montarea cablurilor de energie electrică , lucrările la drum vor fi reluate. Acesta va fi transformat într-o șosea cu patru benzi, pasarelă pietonală, piste de biciclete, trotuare și sensuri giratorii, astfel încât traficul pe ruta Năvodari Mamaia să se desfășoare fără probleme indiferent de sezon.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top