Actualitate

După calificarea istorică de la EHF European League, CSM Constanța revine pe teren propriu

Handbaliștii antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu primesc vizita celor de la AHC Potaissa Turda, echipă cu care în sezonul trecut CSM Constanța a avut un meci cu mari emoții, decis în ultima secundă, tot în sala de la Medgidia, asta după ce s-au impus pe terenul celor de la Fraikin BM Granollers la aruncările de la 7m.

La Sala „Iftimie Ilisei” din Medgidia, joi, 7 Septembrie, de la ora 17.30, CSM Constanța dispută primul meci după calificarea europeană, unul în care CSM Constanța revine pe teren propriu, la Medgidia, alături de suporterii clubului constănțean.

După 30 de ani, CSM Constanța va avea parte de o nouă suprafață de joc în sala sa binecunoscută, suprafață de joc care în prezent este în stadiu de montaj, urmând să revină în Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța după data de 10 Septembrie.

Accesul la meci este liber. Partida va fi transmisă în direct pe Pro Arena HD.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top