Opinii

Drumuri de acces la exploataţiile agricole din comuna Castelu

Consiliul Local din comuna Castelu a decis, prin Hotărârea nr. 65, privind aprobarea depunerii şi instrumentării proiectului „Construire drumuri de acces la exploataţiile agricole”. În cadrul aceleiaşi şedinţe de consiliu, primarul Nicolae Anghel a mai aprobat, alături de consilieri, investiţia cu acelaşi titlu şi, ulterior, au aprobat cererea de finanţare pentru acelaşi proiect. Investiţia se va derula în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, prin Măsura 1.2.5.

Un articol de Andreea PAVEL

„Îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea agriculturii şi silviculturii” şi implementarea proiectului care face obiectul cererii de finanţare are o valoare de peste cinci milioane de lei. Din această sumă, cheltuielile eligibile ajung, ca valoare, la puţin peste patru milioane de lei. Cheltuielile neeligibile sunt reprezentate de TVA şi reprezintă suma de aproape un milion de lei. Suprafaţa totală de drum construit este de 6346 m (parte carosabilă, rigole, acostamente, drumuri vicinale, platforme încărcare şi descărcare).

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top