Fără categorie

Două zile de muzică rock pe malul Dunării, la ”Capidava Rock Fest”

Timp de două zile, 21 și 22 iulie, în apropierea cetății Capidava muzica rock va fi la ea acasă. Festivalul ”Capidava Rock Fest” va reuni pe malul drept al Dunării trupe renumite din România și Bulgaria, dar și formații tinere, dornice de consacrare.
În prima zi, 21 iulie, în jurul orei 12.00, va avea loc deschiderea oficială, urmată de diferite activități de agrement. De la ora 15.00, va avea loc o sesiune de Open Stage, astfel trupele tinere și foarte tinere vor avea ocazia să convingă publicul în cadrul unui festival. De la ora 18.00, pe scenă vor urca trupele: ”Yuvigi” – Bulgaria, ”Vespera” – România, ”Bucovina” – România și ”Velian” – Bulgaria.

A doua zi, 22 iulie, ”Capidava Rock Fest” va continua, de la ora 15.00, cu activități de divertisment, urmate de Open Stage. Seara, de la ora 18.00, pe scenă se vor afla: ”For The Wicked” – România, ”Drive Your Life” – Bulgaria, ”Gothic” – România, ”Odd Crew” – Bulgaria.
Proiectul are ca scop principal descoperirea tinerelor talente pe scena rock românească, în același timp cu promovarea zonei Cetății Capidava, o zonă plină de istorie, dar și cu un potențial turistic imens. Conform reprezentanților comunei Topalu, motivul pentru care primăria și consiliul local organizează pentru prima dată un astfel de eveniment este acela de a promova din punct de vedere turistic zona, de a invita un public cât mai diversificat să descopere frumusețile locului.
Festivalul este organizat de Primăria Comunei Topalu, în parteneriat cu Comunitatea Rock 89 Constanța și publicația DEZVĂLUIRI.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top