Actualitate

Digitalizarea școlilor pe bani europeni, sub semnul incompetenței. Smart Lab, un proiect scris pe genunchi VIDEO

România va primi bani de la Uniunea Europeană pentru modernizarea învățământului, în total două miliarde de euro.

Să vedem dacă vom şti ce să facem cu aceşti bani într-o ţără în care foarte mulţi oameni, inclusiv de vârsta mea și chiar mai tineri, cred că învăţământul de pe vremea lui Ceauşescu era unul performant.

Am vorbit la DEZVĂLUIRI din INTERIOR despre un prim segment al acestei finanțări, 66 milioane euro, bani care vor veni prin PNRR, pentru modernizarea a 1100 de laboratoare școlare.

Invitatul meu a fost Marius Dumitrescu din Constanța, profesor de robotică premiat la numeroase concursuri naționale și internaționale.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top