Comisia Europeană

Dida Stan (ALDE), noul viceprimar al Hârșovei

Consiliul Local al orașului Hârșova a ales astăzi un nou viceprimar în persoana consilierului ALDE Dida Stan. Cu șase voturi ALDE, șase PSD și un vot din partea unui consilier PMP, Dida Stan a fost aleasă în funcția rămasă vacantă în urma demisiei lui Dia Ionel.
Din partea PNL, partidul care deținea această funcție până în urmă cu câteva zile, au fost prezenți doar 3 consilieri, care s-au abținut de la vot.

Alegerea viceprimarului Dida Stan din același partid ca și primarul orașului Hârșova Viorel Ionescu, restabilește liniștea politică în consiliul local. Astfel, alianța de la nivel central dintre PSD și ALDE funcționează cu oarecare întârziere și în orașul Hârșova.
Vă reamintim că în primul an de mandat al primarului Viorel Ionescu (ALDE), nu au fost puține cazurile în care principalul opozant în consiliul local a fost chiar viceprimarul Dia Ionel (PNL), acesta încercând fără succes chiar să provoace o tentativă de strângere de semnături pentru demiterea primarului.
„Situația a intrat în sfârșit în normalitate în Consiliul Local Hârșova. Mă bucur că am acum oportunitatea să lucrez împreună cu o persoană din echipa mea. Promit în continuare că noua echipă își va da toată silința să ducem orașul spre prosperitate”, a declarat pentru Dezvăluiri primarul Viorel Ionescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top