Ştiri

Deputatul PNL George Șișcu: „Mihai Tudose, Liviu Dragnea și camarila din jurul lor au devenit un pericol real pentru oamenii activi din această țară“

Luni seara, la Tulcea, zeci de membrii ai Partidului Naţional Liberal au participat în fața Prefecturii județului Tulcea, la un miting de de susținere a moțiunii de cenzură care a fost citită în Parlamentul României.
George Șișcu, deputatul PNL de Tulcea a declarat cu această ocazie: „ Ceea ce facem noi acum este un demers democratic, un demers de conştientizare a românilor. După cum s-a arătat și în textul acestei moțiuni, Liviu Dragnea şi Partidul Social Democrat au minţit în campania electorală, propunând românilor un program de guvernare nerealizabil. În luna iunie şi-au dărâmat propriul guvern, au schimbat fără consultare programul de guvernare şi menţin ţara într-o stare de tensiune continuă. Au provocat un haos generalizat în toate domeniile vitale – justiţie, la sănătate și educație, la fiscalitate sau administraţie.
Astăzi, Mihai Tudose, Liviu Dragnea și camarila din jurul lor au devenit un pericol real pentru oamenii activi din această țară. Sunt în război cu cei care muncesc, cu cei care produc şi sunt dispuşi să sacrifice viitorul copiilor tăi pentru a-şi salva prezentul lor”.
Cu aceași ocazie, Ștefan Ilie, președintele PNL Tulcea a dat citire întregului text al moţiunii în fața tuturor participanților la miting..

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top