Ştiri

Deputatul Mihai Lupu, trimis la Hârşova pentru a ancheta „complotul” liberarilor din Consiliul Local

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, George Dragomir, l-a desemnat pe deputatul Mihai Lupu să investigheze situaţia de la Hârşova, în contextul în care consilierii locali liberali au făcut o alianţă cu PSD.
Reamintim că în şedinţa de constituire a Consiliului Local Hârşova, consilierii PNL şii PSD au votat pentru alegerea liberalului Ionel Dia în funcţia de viceprimar. Contactat de ziarul Dezvăluiri, George Dragomir a declarat încă de săptămâna trecută că va propune excluderea din partid a celor vinovaţi de acest „complot”.

Şeful PNL s-a ţinut de cuvânt şi l-a desemnat pe Mihai Lupu preşedinte interimar al organizaţiei Hârşova, pentru a analiza situaţia creată. „Vom vedea care sunt concluziile domnului Lupu, care are la dispoziţie o săptămână pentru a analiza situaţia de la Hârşova. Eu i-am spus clar lui Dia să nu facă o astfel de alianţă şi el nu m-a ascultat. Trebuie să vedem dacă şi ceilalţi consilieri sunt vinovaţi sau nu cumva Dia le-a trasmis informaţii false. În funcţie de ce vor stabilii organele stature ale partidului, cei vinovaţi pot fi excluşi din PNL”, a declarat Dragomir pentru Dezvăluiri.
Între timp, primarul Viorel Ionescu l-a trimis pe viceprimarul Dia pe teren şi deocamdată nu intenţionează să îi ofere alte atribuţii. „L-am numit pe Ionel Dia preşedintele unei comisii de urbanism care trebuie să meargă pe teren pentru a verifica legalitatea construcţiilor din oraş”.
În ceea ce priveşte posibila excludere din PNL a lui Dia şi, implicit, retragerea sprijinului politic ce va duce la invalidarea calităţilor de viceprimar şi de consilier, primarul Ionescu îşi doreşte ca acest lucru să se întâmple cât mai repede: „Mi-aş dori ca aceste proceduri să fie demarate cât mai repede, pentru a putea avea o echipă completă, căci avem mult de lucru, atât în primărie cât şi pe teren. În ceea ce priveşte alianţele locale, am spus clar şi îmi menţin această decizie, nu voi face alianţe cu niciun partid pentru crearea de majorităţi în Consiliul Local. Singura alianţă pe care o vom face va fi cea cu cetăţenii”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top