Politic

Deputatul George Șișcu verifică stadiul lucrărilor la podul nr. 5 din Babadag

Deputatul George Șișcu a făcut ieri o vizită la șantierul podului numărul 5 din Babadag, aflat în plin proces de reabilitare. Însoțit de directorul DRDP Constanța, Marian ICHIM, și de inginerul Marius STAN de la firma responsabilă de executarea lucrărilor, deputatul a avut o discuție detaliată cu constructorul pentru a evalua progresul lucrărilor și pentru a se asigura că termenele stabilite sunt respectate.

Conform informațiilor furnizate de constructor, lucrările la podul numărul 5 avansează în mod satisfăcător, iar termenul de finalizare, stabilit pentru sfârșitul lunii octombrie, este în curs de respectare. Până în prezent, au fost turnați pilonii, iar acum se lucrează intens la partea superioară a podului, pentru a asigura o reabilitare completă și funcțională a acestuia.

„Din nou la șantierul podului numărul 5, ultimul aflat în reabilitare la Babadag, în cartierul Veterani, unde m-am reîntâlnit cu constructorul, alături de dl. director Marian ICHIM, directorul DRDP Constanța, precum și de dl. inginer Marius STAN de la firma care execută lucrările.
Conform constructorului, termenul avansat va fi respectat (finalul lunii octombrie). S-au turnat pilonii și acum se lucrează la partea superioară a podului.
Problemele care s-au ivit au fost semnalate de colegul meu Georgian Caraman, primarul orașului Babadag, pe care constructorul, alături de DRDP Constanța urmează să le rezolve în cel mai scurt timp se referă la o diferență de nivel între drumul național și podurile 3 și 4, deja reabilitate. Apa se scurge mai greu din lateralele podului prin geigerele existente în albia pârâului, iar scurgerea apei este îngreunată și de separatoarele de hidrocarburi. Prin urmare, situația trebuie analizată și rezolvată în cel mai scurt timp posibil, pentru a nu apărea eventuale probleme în cazul unor ploi mari, la debite crescute. Este atributul constructorului și al celor de la DRDP de a regla această problemă ivită”, transmite George Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top