Politic

Deputatul George Șișcu se alătură comunității din Măcin în onorarea eroilor căzuți pe câmpurile de luptă

Deputatul tulcean George Șișcu a sărbătorit Ziua Eroilor și Înălțarea Domnului alături de comunitatea din Măcin, la invitația primarului Gheorghe Văcaru. În cadrul unei ceremonii religioase, deputatul a evidențiat importanța solidarității și sprijinului în comunitate.

„De Ziua Eroilor și a Înălțării Domnului m-am aflat în mijlocul comunității de la Măcin, la invitația primarului Gheorghe VĂCARU, ocazie cu care a fost oficiată o ceremonie religioasă în memoria ostașilor noștri căzuți pe câmpurile de luptă în numele idealului nostru național.
Este esențial să fim împreună la astfel de momente importante, să ne sprijinim reciproc și să rămânem legați în comunități puternice. Fie că este vorba de evenimente locale, activități culturale sau proiecte comunitare, fiecare contribuție contează și face o diferență în viața noastră de zi cu zi”, a transmis George Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top