Politic

Deputatul George Șișcu: Respectați regulile impuse de autorități pentru a ne proteja pe toți!

Deputatul tulcean George Șișcu face un apel la calm în contextul apariţiei coronavirusului în România și îi îndeamnă pe cetățeni să respecte măsurile impuse de guvern și de specialiști:

„Rămâneți calm, respectați măsurile impuse de guvern și de specialiști și, mai ales, spuneți adevărul dacă ați fost în străinătate în ultima lună!

Acestea sunt cele trei reguli simple care ne vor ajuta pe toți să trecem cu bine peste cumpăna aceasta adusă de răspândirea coronavirusului în lume.

Atenție! La nivel național, au fost întocmite deja 19 dosare penale privind infracţiuni de zădărnicirea a combaterii bolilor, pe numele a 26 de persoane care, după ce au venit din zone de risc, nu au respectat măsurile de izolare la domiciliu.

Mai mult, nu uitați că amenda pentru nerespectarea carantinei este de 10.000 de lei.

Dacă respectați regulile impuse de autorități în colaborare cu specialiștii în medicină, vă protejați nu doar pe dumneavoastră, dar și pe cei din jur, pe cei dragi dumneavoastră, ne protejați pe toți.

Guvernul a anunțat aseară că România dispune de suficiente teste pentru a identifica pe toți cei care au coronavirus. Medicii știu deja ce trebuie să facă pentru a interveni eficient.

E o perioadă grea, să sperăm că nu va deveni mai grea, dar numai prin responsabilitate – a noastră, a tuturor, la nivel individual – vom trece cu bine peste acest moment complicat”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top