Politic

Deputatul George Șișcu a participat la deschiderea Muzeului Ivan Patzaichin

Deputatul George Șișcu a participat săptămâna aceasta la deschiderea Muzeului Ivan Patzaichin – Centru de Inovare Comunitară, un proiect inovator care aduce un omagiu legendarului sportiv olimpic și contribuie la dezvoltarea comunității locale.

„Am participat ieri la deschiderea Muzeului Ivan Patzaichin, un spațiu de amintire fabulos, așa cum fabuloasă a fost întreaga prezență pe acest pământ a lui IVAN.

IVAN a devenit prenumele care înseamnă talent uriaș, dar și generozitate.

Prin munca Asociației Ivan Patzaichin, prin deschiderea acestui muzeu memorial la Mila 23, trăim demonstrația vie a continuității istoriei. Așa cum istorie a făcut IVAN pentru Tulcea și pentru întreaga Românie.

bucură enorm că, prin contribuția Uniunii Europene, a Guvernului României, precum și a numeroși susținători din mediul privat, avem acest nou muzeu.

Îi felicit pe toți cei implicați în acest proiect și le mulțumesc fiecăruia în parte.

IVAN este astăzi cu noi și va fi pentru totdeauna”, a transmis deputatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top