Politic

Deputatul Bogdan Huțucă: „În curând, RADET o să rămână în sistem doar cu cei pe care îi subvenționează domnul Făgădău”

Într-una din recentele sale postări pe Facebook, deputatul liberal constănțean Bogdan Huțucă vorbește despre situația scandaloasă generată de starea dezastruoasă în care se află RADET Constanța. Huțucă acuză Primăria Constanța că se foloseste de această situație ingrată pentru locuitorii Constanței, pentru a transforma totul la un moment dat în capital electoral.

„Care este în realitate, dimensiunea dezastrului din RADET Constanța? De unde vor fi scoși acești bani, astfel încât RADET să nu intre în faliment? Tot de la constănțeni? Atunci, de ce să plătească și acei constănțeni care nu sunt racordați la sistemul centralizat de termoficare? Cei care plătesc lunar factura la gaze pentru apa caldă și încălzire, de ce să achite costurile și pierderile vecinului de la RADET? Atunci când constănțenii nu mai au bani pentru factura la gaze nu vine Primăria să le șteargă datoriile sau să le achite restanțele. Dar nu cumva, domnule Făgădău, așa cum se întâmplă și cu RATC, RADET a devenit o unealtă politică, prin care dvs și colegii dvs din PSD vă „cumpărați” voturile, aruncând în stânga și în dreapta gratuități, subvenții…  În subordinea dvs, două instituții se luptă cu datorii de sute de milioane de lei, ceea ce denotă, pe lângă un management prost, și o oarecare premeditare. Se știau foarte bine problemele cu care se confruntă aceste Regii, dar s-a mers cu bună știință spre prăpastie. Voturile de care aveți nevoie pentru a câștiga sunt mult mai valoroase decât administrarea competentă și profesionistă a companiilor pe care le aveți în subordine. Și tot nu vă opriți… În curând, RADET o să rămână în sistem doar cu acei pe care îi subvenționează domnul Făgădău, căci constănțenii care muncesc și 12 ore pe zi pentru un trai decent și care nu sunt în bula de alegători a PSD nu își vor mai permite să achite facturile.  Este clar că administrația PSD este interesată să conducă un oraș de asistați sociali, în care mâinile întinse să îl ducă pe primar și consilierii săi la noi și noi victorii electorale.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top