Ştiri

Deputatul Bogdan Huțucă: Funcția de premier a devenit un eșafod al indezirabililor PSD, de pe care călăul Dragnea își execută adversarii în piața publică”

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, afirmă, în contextul crizei generate de demisia premierului Mihai Tudose, că „guvernările de-o vară ale PSD afectează grav imaginea și interesele României, dar mai ales stabilitatea economică a țării. Acest partid este mâncat pe dinăuntru de grupurile și grupările care se luptă între ele, în speranța că frâiele puterii vor ajunge în mâinile lor.Aceste lupte intestine din PSD se continuă la nivelul instituțiilor cheie ale statului român, pe care coaliția PSD – ALDE le controlează și le administrează după bunul plac. Așa s-a ajuns ca una dintre cele mai înalte funcții în stat, cea de premier, să devină un eșafod al indezirabililor PSD, de pe care călăul Dragnea își execută adversarii în piața publică. Guvernul este doar o mașinărie pe care PSD și ALDE o folosesc spre propriile interese, fără nicio legătură cu binele comun și dezvoltarea țării”. 

 

Bogdan Huțucă consideră că „mult invocatul stat paralel este, în realitate, doar o reflecție a unui PSD bolnav de corupție, care încearcă să mascheze măcelul din Justiție și propriile probleme penale sub o poveste romanțată cu spioni și teorii ale conspirației”.
„Într-un singur an de zile aflat la putere, PSD și-a dărâmat singur două guverne, a scos milioane de români în stradă, a busculat mediul de afaceri și a făcut praf stabilitatea economică a țării, lucrând însă neîncetat să croiasă legile Justiției după chipul și asemănarea lui Liviu Dragnea. Acest partid a demonstrat că nu este în stare și nici interesat să guverneze cu adevărat. PSD a arătat că nu dă doi bani pe dezvoltarea țării, pe situația reală a românilor care sunt bulversați de instabilitatea fiscală. Și tocmai de aceea, trebuie să ne reîntoarcem la popor, să punem punct acestui scenariu extrem de dăunător în care guvernele cad in 6 în 6 luni, iar situația economică a țării scapă de sub control”, a concluzionat, deputatul Bogdan Huțucă.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top