Politic

Deputatul Bogdan Huțucă a efectuat o vizită de lucru în Portul Constanța

Deputatul Bogdan Huțucă a participat la o întâlnire cu reprezentanții Administrației Portului Constanța, unde s-a discutat despre activitatea portuară, în contextul războiului din Ucraina. Huțucă a ținut să felicite echipa managerială a portului pentru felul în care a gestionat activitatea.
„Alături de colegii din Comisia pentru Buget, Finanțe și Bănci, pe care o conduc în cadrul Camerei Deputaților, am avut o întâlnire cu reprezentanții Administrației Portului Constanța, în cadrul căreia am discutat despre provocările pe care le întâmpină România, în contextul generat de situația din Ucraina.
De la momentul în care Rusia a invadat Ucraina, țara noastră s-a confruntat cu o serie de provocări, unele soldate cu decizii importante la nivel guvernamental, pentru deblocarea și întărirea activității Portului Constanța.
Întâlnirea de lucru a fost un prilej extraordinar, prin care colegii mei parlamentari au putut afla cu ce se confruntă astăzi acest gigant economic al României și mă bucur că au luat parte și aceștia, astfel încât prin demersuri legislative, să putem ușura și sprijini activitatea Portului Constanța.
Contextul creat în urma războiului din Ucraina poziționează județul Constanța într-un pion important pe tabla de șah a geopoliticii regionale, în timp ce regiunea noastră capătă un rol diplomatic, militar și mai ales economic.
Există multiple provocări pentru echipa managerială a portului și îi felicit pe toți pentru modul atent prin care gestionează activitatea acestui gigant economic”, a transmis deputatul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top