Politic

Deputat George Șișcu: Să nu politizăm lupta împotriva coronavirusului!

Deputatul tulcean George Șișcu acuză reprezentanții Partidului Social Democrat că amână discuțiile pentru stabilirea datei alegerilor locale fără un motiv real. Mai mult, potrivit parlamentarului, PSD a reacționat “țâfnos”, transformând astfel în tribună electorală lupta dificilă ce trebuie dusă pentru a limita efectele coronavirusului. 

“PNL a invitat partidele la consultări pentru a stabili data alegerilor locale. În mod surprinzător, PSD a reacționat mai degrabă țâfnos, cerând amânarea discuțiilor, pe motiv de coronavirus. 

Guvernul PNL privește cu mare atenție întreaga situație și a luat deja măsurile necesare pentru a proteja populația. Spre deosebire de cei de la PSD, care au uitat să ne consulte în trecut când s-a pus problema stabilirii datei alegerilor, noi liberalii avem altă abordare și discutăm cu toți actorii politici pe chestiunile importante. 

Hai să nu transformăm în tribună electorală lupta dificilă pe care cu toții va trebui să o ducem pentru a limita efectele coronavirusului. Nu așa se câștigă voturi, domnilor din PSD!

Social-democrații au suspendat democrația pe timpul lui Dragnea, acum vor să suspende și alegerile. Da, suntem într-un moment dificil, nu doar pentru România, ci pentru întreaga lume, trebuie să fim prudenți și pregătiți în același timp, dar nu este PSD în măsură să ne ofere lecții”, a declarat George Șișcu. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top