Politic

Deputat George Şişcu: Ministerul Transporturilor nu ştie câţi km de autostradă are în lucru!

Ministrul Transporturilor a fost prezent astăzi la Comisia de Transport și Infrastructură a Camerei Deputaților. Iată care au fost concluziile deputatului tulcean George Şişcu, în urma acestei întâlniri:
„Dacă în urmă cu câteva săptămâni, ministrul interimar al transporturilor, Rovana Plumb, anunța solemn că la sfârșitul anului Romania va avea 180 de km de autostradă „dați în tafic”, astăzi ministrul Răzvan Cuc a întărit spusele Rovanei Plumb, susținut fiind de domnul Narcis Neaga, directorul CNAIR.
Surpriza a venit de la fostul ministru al transporturilor, Lucian Sova, care s-a declarat sceptic în ceea ce privește numărul de km deoarece în acest moment în România sunt deschise șantiere pe o lungime de 118 km de autostradă. Unele dintre aceste șantiere sunt la stadiul de 10-15 % din lucrări. Fostul ministru Lucian Sova (PSD) a pronosticat că în 2019 vor fi dați în folosință maxim 50 km de autostradă.
Concluzia dureroasă este că guvernul PSD-ALDE minte din nou: cei din Ministerul Transporturilor nu știu nici câți km de autostradă sunt în lucru, contrazicându-se în pronosticuri.
Să auzi, să vezi și să nu crezi!”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top