Politic

Deputat George Șișcu: La mulţi ani, dragi militari! Suntem mândri de voi!

Sărbătorim azi Ziua Armatei Române, ocazie cu care ne arătăm preţuirea pentru toţi militarii care îndeplinesc diverse misiuni. Armata română este o instituţie fundamentală a statului, iar această zi ne aminteşte de sacrificiile celor care au plătit cu viaţa pentru a asigura independenţa şi integritatea ţării.

În prezent, militarii noştri contribuie la creşterea imaginii României, participând cu succes la diverse acţiuni internaţionale. Armata este un partener de nădejde atât pentru aliaţii europeni, cât şi pentru Alianţa Nord-Atlantică. De asemenea, găzduim pe teritoriul României militari din cadrul structurilor NATO, iar numărul soldaţilor americani a crescut constant în ultimii ani.

Am demonstrat în teatrele de operaţiuni din diverse zone fierbinţi ale Globului că putem asigura un rol cheie, țara noastră fiind felicitată de aliaţii noştri externi pentru profesionalismul, devotamentul şi dăruirea militarilor români.

La mulţi ani, dragi militari! Suntem mândri de voi”, a trasmis deputatul liberal George Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top