Actualitate

DECIZIE de ultimă oră în dosarul de SEX cu MINORI şi VIOL, al deputatului Bălășoiu

Uriașul scandal cu conotații homosexuale în care a fost implicat un deputat din Parlamentul României și-a mai consumat un episod.

Reamintim că în urmă cu două luni, călugărul Cristi Călin a lansat în spațiul spațiul public mai multe acuzații de homosexualitate, sex cu minori și viol, fapte de care îi învinuia pe mai mulți înalți prelați ai Bisericii Ortodoxe Române și pe deputatul amintit mai sus.

După apariția acestor acuzații, precum și a unor înregistrări audio, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-a sesizat din oficiu privind fapta de sex cu un minor și a deschis un dosar penal pe numele lui Aurel Bălășoiu și a început și urmărirea penală a acestuia. La scurt timp, Cristi Călin a depus o plângere la același Parchet, acuzându-l pe Bălășoiu că l-a violat. Cele două dosare au fost reunite, iar în urmă cu câteva zile a fost dată rezoluția de clasare.

Într-o postare pe Facebook, Cristi Călin spune că este dezamăgit de această soluție dar că nu va face plângere împotriva Ordonanței de Clasare.

„Dosarul Deputatului Bălășoiu s-a Clasat. Procurorul Parchetului General secția Urmărire Penală și Criminalistică, Daniela Matei, a considerat că… aveți încredere în Justiția Româna.

Am timp 20 de zile pentru a formula plângere împotriva Ordonanței de Clasare, nu o voi face. Am posibilitatea de a mă adresa Judecătorului de la Înalta Curte, nu o voi face. Știți de ce? Trăiască România. Nu, locul nostru nu este în Europa, nici în relații cu SUA, ci lângă Putin, în Rusia. Acolo suntem noi și merităm să fim. Felicitări Justiția Română, ați dovedit că statul de drept există și lucrează. Pedofililor, și cei care comiteți violuri, aveți libertate să faceți ce vreți. Procurorii sunt de partea voastră și vă sprijină”, a scris Cristi Călin pe contul său de Facebook.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top