Actualitate

Daruri pentru internații din trei secții ale Spitalului Județean de Urgență Tulcea

Miercuri, 18 decembrie 2018, persoanele internate în trei secții ale Spitalului Județean de Urgență Tulcea au primit vizita președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și a vicepreședintelui Petre Badea, care au adus punguțe pline cu dulciuri cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Este vorba de secțiile de Pediatrie, Chirurgie pediatrică și Oncologie din Cadrul Spitalului Județean, unde bolnavii au primit daruri, într-un gest făcut anual de reprezentanții Consiliului Județean pentru copiii și adulții internați în această unitate sanitară aflată, de opt ani, în administrarea CJ Tulcea.

„Ne bucurăm să aducem un zâmbet pe chipurile micuților internați în spital și nu numai. Sunt momente grele pentru toți cei aflați aici, astfel că sperăm că surpriza noastră le-a adus măcar o mică bucurie pe ziua de astăzi“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top