Opinii

Copiii din familii defavorizate de la Grădina vor avea un Centru de Zi

Primăria comunei Grădina continuă realizarea proiectelor importante pentru comunitate. Angajații primăriei lucrează în prezent la un proiect social, depus prin Programul Operațional Regional care urmează să primească aprobarea finanțării.

Mai exact, din fonduri europene se va realiza un Centru de zi pentru copiii din familiile defavorizate, care vor veni aici după terminarea cursurilor, vor primi o masă, vor dormi și își vor face temele, supravegheați de profesori. Valoarea totală a proiectului va ajunge la suma de 2,2 milioane de lei, iar cofinanțarea va fi de 2%.
Primarul comunei, Gabriela Iacobici, ne-a declarat: „Ca locație, avem fosta casă a agronomului, clădire pe care o vom reabilita și îi vom adăuga o mansardă și un ascensor pentru copiii cu dizabilități. Tot din banii proiectului, centrul va fi mobilat și utilat. De asemenea, Centrul de zi va dispune și de un loc de joacă și de un parc. Sperăm ca în timpul cel mai scurt să pornim lucrările, pentru că sunt mulți copii pe care îi vom ajuta cu acest proiect”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top