Politic

Continuăm progresul în comuna Lumina: Votează Dumitru Chiru pentru un viitor mai bun!

Într-o comunitate dinamică și în plină dezvoltare, fiecare pas înainte este rezultatul muncii neobosite și al devotamentului echipei care luptă pentru binele cetățenilor. În comuna Lumina, acest progres este garantat de primarul Dumitru Chiru și echipa sa dedicată, care și-au demonstrat în mod constant angajamentul față de îmbunătățirea vieții comunității. Cu un mandat marcat de realizări semnificative și proiecte ambițioase, comuna Lumina se află pe un traseu ascendent, spre un viitor mai luminos și mai prosper.

Mesajul de mai jos al primarului Dumitru Chiru detaliază eforturile, realizările și planurile viitoare, subliniind importanța continuității și a experienței pentru a asigura dezvoltarea durabilă a comunei Lumina:

“Stimați locuitori ai comunei Lumina,

Proiectul nostru merge înainte! Continuăm dezvoltarea comunei noastre. Suntem o echipă devotată ce pune umărul la dezvoltarea acesteia. Am dovedit că iau măsurile corecte pentru Lumina, am luat deciziile juste pentru dezvoltarea comunei. Totul s-a făcut la lumină, fără plecări spre alte partide. Sunt un OM al dialogului, o ușă deschisă tuturor. În acest mandat am dovedit că Lumina se îndreaptă spre un viitor frumos, spre un viitor al proiectelor necesare. Schimbarea în bine s-a produs și va continua.

Mergeți alături de cel ce a dovedit și a făcut, nu alături de cel ce promite!

În ultimii patru ani, comuna Lumina a beneficiat de cel mai mare buget de investiții. Am reușit să obțin finanțări pentru zeci de proiecte, să asigur cofinanțarea lor, dar să și executăm proiecte cu finanțare din bugetul local. Pentru aceste proiecte am muncit mult, au fost nenumărate drumuri făcute pentru finanțarea acestora și de aceea nu am fost pe străzi, alături de cetățeni atât de mult cât mi-aș fi dorit. Dar am reușit! Îi mulțumesc bunului Dumnezeu, echipei mele și mai ales dumneavoastră, locuitori ai comunei noastre care mi-ați acordat încredere. Rezultatele muncii acestui mandat se văd!

Nu mă voi opri aici pentru că am multe alte proiecte de implementat pentru dezvoltarea comunei Lumina! Să ne ajute Dumnezeu să le putem duce la capăt să fim mândri că trăim în Lumina!

Într-o comunitate în plină dezvoltare, muncă o să fie mereu, asta este clar, dar se poate! Cu experiență, iubire pentru acasă și drag pentru comunitatea noastră mergem mai departe! Deși cred că putem privi cu satisfacție la acești patru ani, cred cu tărie că putem mai bine și mai mult pe viitor. Avem nevoie de încrederea dumneavoastră pentru a finaliza proiectele atât de importante pentru comunitatea noastră!

Vă invit, așadar, să alegeți continuitatea, siguranța și experiența. Votați Dumitru Chiru & Echipa PSD pentru experiență, nu experimente!”

– Comandate de Partidul Social Democrat – PSD Organizatia Județeană Constanța

– Executat de SC NET PRINT EST SRL – portal: www. dezvaluiri.ro

– CMF: 21240002

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top