Actualitate

Continuă investițiile în dezvoltarea infrastructurii rutiere a comunei Tuzla

Reșit Taner, primarul comunei Tuzla, județul Constanța, a anunțat că administrația locală este preocupată de continuarea proiectelor de modernizare și dezvoltare a infrastructurii rutiere. În acest sens, continuă investițiile în dezvoltarea infrastructurii rutiere iar primăria Tuzla a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța documentația în vederea obținerii avizului pentru realizarea obiectivului „Modernizare drumuri de interes local comuna Tuzla, județul Constanța”.

„Drumurile ce se doresc a fi modernizate sunt împărțite în 5 tronsoane cu o lungime totală de 3.704,00 metri, dispuse în intravilanul comunei Tuzla, respectiv străzile: Răsăritului, I.L. Caragiale, Plopilor, Fermei Tronson 1 și Fermei Tronson 2”, spune primarul.

Valoarea totală a investiției (cu TVA) este 6.531,882,30 de lei, iar durata estimată de execuție a lucrărilor este de 18 luni de la demarare.

Totodată, Primăria a semnat și contractul de achiziție publică ce constă în proiectarea și execuția de lucrări „Modernizare și reabilitare străzi locale în comuna Tuzla, județul Constanța”.

Lungimea totală ce se va asfalta este de 6,804 km și include intervenții pe 24 de străzi. Valoarea investiției este asigurată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

În cadrul acestui proiect se vor executa următoarele lucrări:

  • lucrări de semnalizare rutieră în timpul execuției lucrărilor
  • lucrări preliminare constând în curățarea de tufișuri și arbori, scoaterea rădăcinilor de la arbori, spargerea betonului simplu, etc
  • săpături pentru realizarea platformei obiectivului
  • execuția sistemului de scurgere a apelor pluviale, rigole carosabile din elemente prefabricate tip R3, podețe din elemente prefabricate
  • execuția stratului de fundație din balast
  • execuția stratului de bază din piatră spartă
  • montare borduri prefabricate 500x250x200
  • execuția stratului de legătura BAD 22,4
  • execuția stratului de uzură BA 16
  • lucrări de semnalizare rutieră verticală și orizontală
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top