Politic

Constanța primește vești bune de Crăciun: Vor fi realizate două proiecte majore de infrastructură

„În apropierea încheierii anului, județul Constanța primește două vești remarcabile, ce merită toată aprecierea!”, a transmis deputatul Bogdan Huțucă, președinte al organizației județene a PNL Constanța. Veștile la care face referire liberalul sunt legate de două proiecte majore de infrastructură, Spitalul de Pediatrie Dr. Alexandru Pesamosca și Drumul expres către sudul litoralului, Alternativa Techirghiol.

Spitalul de Pediatrie Dr. Alexandru Pesamosca, dezvoltat de către DSP Constanța, a primit aprobarea din partea Comisiei Interministeriale, convocată la sediul Ministerului Dezvoltării. Este un avans realizat cu succes, în direcția finalizării unui spital esențial pentru comunitatea constănțeană. Noul centru medical va fi dotat cu echipamente de ultimă generație, va beneficia de o infrastructură medicală avansată și va dispune de personal specializat. Proiectul reprezintă un angajament ferm pentru îmbunătățirea accesului la servicii medicale de calitate, concentrându-se asupra mamelelor și copiilor din Constanța.

În plus, dosarul drumului expres către sudul litoralului, Alternativa Techirghiol, a trecut prin toate etapele procesului de avizare la nivel instituțional. Se așteaptă emiterea Hotărârii de Guvern, ultima etapă înainte de lansarea licitației pentru executarea lucrărilor. Valoarea investiției se ridică la 1,15 miliarde de euro, iar proiectul are finanțare asigurată din surse nerambursabile. Această arteră rapidă va aduce beneficii economice semnificative pentru regiunea noastră.

Cele două proiecte distincte reflectă un obiectiv comun: PNL va continua investițiile majore în infrastructura publică din județul Constanța”, a declarat Bogdan Huțucă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top