Actualitate

Concurs Internațional de Câini la Medgidia: agilitate, inteligență și frumusețe

Concurs Internațional de Câini la Medgidia

Concurs Internațional de Câini la Medgidia, a fost propunerea de petrecere în mod inedit a timpului liber făcută de către Clubul Sportiv Medgidia pentru ziua de sâmbătă, 16 martie.

Într-un parteneriat de excepție între CS Medgidia și Clubul Național de Ciobănesc German, a avut loc cea de-a doua ediție a Concursului Internațional de Câini. Evenimentul s-a desfășurat pe Stadionul „Iftimie Ilisei” din municipiul Medgidia, în acest weekend.

Agilitatea, inteligența și frumusețea au fost la ele acasă, iar cățelușii talentați au impresionat publicul cu abilitățile lor remarcabile. Familii întregi s-au bucurat de o zi de calitate, petrecută alături de aceste creaturi adorabile.

Concurs Internațional de Câini la Medgidia

Printre concurenți s-au numărat reprezentanți din Serbia și Bulgaria, iar MR. Robert Lang, un arbitru internațional celebru, a asigurat corectitudinea și obiectivitatea competiției. Acesta a fost un moment de selecție pentru competiția mondială, unde exemplarele din România, Serbia și Bulgaria au concurat pentru excelență în dresaj și comportament.

Ciobăneștii germani, una dintre cele mai inteligente rase de câini, au fost recompensați pe podium pentru performanțele lor remarcabile. Astfel, două femele, Elektra și Emma, au urcat pe podium la rasa ciobănesc german cu păr lung.

Această competiție a fost nu doar o oportunitate de a admira talentele canine, ci și un prilej de bucurie și interacțiune pentru toți iubitorii de patrupezi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top