Fără categorie

Comuna Luncavița, gazda unei noi ediții a Explorer MTB Challenge

Sâmbătă, 26 august 2017, comuna Luncavița este gazda celei de-a V-a ediție a concursului Explorer MTB Challenge destinat iubitorilor de aventură pe două roți. Concurenții vor pedala pe un traseu ce străbate pădurile Munților Măcinului.
” Poți vedea, de pe bicicletă, cel mai înalt vârf din Munții Măcinului – Țuțuiatu – 467 m. Vei pedala pe drumuri forestiere și poteci , te vei contopi cu natura și vei renaște la finish, mai puternic, mai fericit, mai plin de energie. După concurs te așteaptă o fasolică cu afumătură, o țuiculiță, seara vei avea un foc de tabără și un festival de muzica folk”, este anunțul făcut de organizatori.

La fel ca la toate edițiile Explorer MTB Challenge, Ștefan Ilie, primarul comunei Luncavița este trup și suflet alături de Asociația Explorer și de Parcul Național Munții Măcinului în organizarea în bune condiții a competiției.
Explorer MTB Challenge este un concurs de mountain bike ce se desfășoară în principal pe teritoriul Parcului Național Munții Măcinului, cu startul din Cetățuia – Valea Fagilor, comuna Luncavița. Concursul are un traseu de 45 de km și o diferență de nivel de 710m.
Vârsta minimă pentru participare este de 18 ani, excepție făcând tinerii între 15 si 17 ani, însoțiți de un părinte care își va da acordul scris pentru participare în ziua ridicării pachetului
Startul se va da sâmbătă, la ora 12.00, în Poiana Babei- Cetățuia.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top