Actualitate

Clădirea Primăriei Ceamurlia de Jos va fi eficientizată energetic. Cu cât scade consumul de energie după implementarea proiectului

Consiliul local al comunei Ceamurlia de Jos a aprobat în ședință ordinară documentația de avizare a Lucrărilor de Intervenții (D.A.L.I.) a proiectului: “Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice – primărie Ceamurlia de Jos, județul Tulcea”, proiect finanțat prin “Planul Național de Redresare și Reziliență Componenta C10- Fondul local, I.3 –Reabilitare moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale”.

De asemenea, aleșii locali au aprobat și devizul general pentru acest proiect, precum și principalii indicatori tehnico-economici aferenți investiție.

„Se aprobă finanțarea cheltuielilor neeligibile în valoare de 154.199,35 lei inclusiv TVA, din bugetul local al comunei Ceamurlia de Jos”, se mai arată în Hotărârea Consiliului Local.

Primarul comunei, Dumitru Stan, împreună cu aparatul de specialitate, au fost mandatați să aducă la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri, potrivit competențelor.

Conform indicatorilor tehnico-economici ai proiectului “Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice – primărie Ceamurlia de Jos, județul Tulcea”, reducerea consumului anual specific de energie finală pentru încălzire (kWh/m2 an) propusă după implementarea lucrărilor va fi de 60,91% față de consumul actual, iar reducerea consumului de energie primară totală (kWh/m2 an) va fi de 59,68%.

Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 749.607,79 lei, iar durata de execuție a investiției este de 21 de luni.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top