Actualitate

CERONAV a primit vizita Comitetului Maritim din Republica Turcia

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a primit marți, 31 mai 2022, vizita oficială a Comitetului Maritim din Republica Turcia. Delegația turcă a fost condusă de Unal Baylan – Director General pentru Afaceri Maritime în cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii din Turcia. La întâlnire au participat reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor si Infrastructurii din Turcia, Consulul General al Republicii Turcia la Constanța, Excelența Sa domnul Emre Yurdakul, reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne, reprezentanți ai Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii din România, ale altor autorităţi portuare şi instituţii în domeniu.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre procesul de dezvoltare a relațiilor de colaborare, dintre cele două state, care pot viza schimbul de experiență cu privire la procesul de predare – învățare, dar și consultanță în domeniul specific de activitate.

“Turcia este unul dintre cei mai importanți furnizori de personal navigant și offshore la nivel mondial. Creșterea numărului de cursanți din Turcia poate reprezenta o oportunitate importantă pentru piața externă a CERONAV”, a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.

Pe parcursul discuțiilor, acesta a prezentat distinșilor oaspeți portofoliul de peste 200 de cursuri de instruire la cele mai înalte standarde de pregătire și perfecționare și și-a exprimat întreaga disponibilitate a CERONAV pentru a dezvolta noi parteneriate cu centre similare de pregătire a personalului navigant din Turcia, putând contribui astfel la pregătirea profesională a acestora.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top