Actualitate

Cernavodă, lucrări de anvergură pe străzile orașului

Administrația publică a orașului Cernavodă a făcut public calendarul lucrărilor ce se desfășoară la mijlocul lunii octombrie. De menționat, toate aceste lucrări ce vizează infrastructura localității sunt finanțate de la bugetul local.

Concret, în cartierul Columbia din Cernavodă, respectiv pe Aleea Mălinului și Aleea Florilor se efectuează lucrări de întreținere și reparații a părții carosabile. Suprafața totală a celor două străzi, de 4.305 metri pătrați, a fost deja frezată în vederea asfaltării.
„De asemenea, tot în zona DS-uri, lucrările fiind de amploare, se realizează pe mai multe fronturi, respectiv: se fac completări și unde este cazul se înlocuiesc bordurile deteriorate, se amenajează taluzurile versanților prin defrișare, se completează cu pământ vegetal zonele cu ravene pentru a se însămânța ulterior toată zona cu gazon”, transmite administrația publică locală. 
Totodată, în aceeași perioadă, se aduc la cotă capacele căminelor de vizitare ale rețelelor de utilități și se reabilitează scările de acces, aleile de legătură dar și parcările din zonă.
Aceste lucrări se efectuează prin programul ”Lucrări de întreținere și reparații pe anul 2018 parte carosabilă și trotuare” susținut din bugetul local, program prin care se vor asfalta 15 străzi cu o suprafață totală de aproximativ 33.000 de metri pătrați.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top